Over The Dogwash

Mijn naam is Danielle De Koninck en ik ben een ABHB gediplomeerd hondentrimster. Mijn salon The Dogwash is een door de vereniging voor trimmend Nederland erkende Toptrimsalon waar het comfort voor de hond en de kwaliteit voorop staan. Voor iedere hond wordt dan ook uitgebreid de tijd genomen.

Ik werk alleen in mijn salon waardoor uw hond altijd de enige aanwezige is, dit staat garant voor een rustige omgeving en dus ook rust voor de hond.

The Dogwash is modern ingericht en uitermate geschikt voor grote honden, maar ook de allerkleinste van onze vrienden zijn natuurlijk welkom. U kunt hier terecht voor een volledige trimbeurt, een uitgebreide verzorgingsbeurt of gewoonweg een goede wasbeurt als de hond erg in de rui is. Voor de mogelijkheden en prijzen verwijs ik u graag naar de prijslijst

Bekijk ook even de spaaraktie en leest u van te voren de huisregels even door, dan komt u niet voor eventuele verassingen te staan.

Alle behandelingen zijn op afspraak dus belt u gerust: 06-50868168

Mededelingen

Bekijk hier de mededelingen voor the dogwash
Mededeling

Vakantie sluiting

Ivm vakanties is de salon de volgende data gesloten: Van 16 november tot en met 29 november 2019 Van 23 december 2019 tot en met 5 januari 2020

Mededeling

De salon is gesloten van maandag 24 december tot en met zondag 6 januari 2019. Ik wens u mooie kerstdagen en een heel gezond 2019.